Totaal aantal pageviews

zondag 2 maart 2014

MAX nagellak: 403 milano green

 
 
 
Action heeft altijd geweldige spullen en daarom kom ik er ook erg graag! Make-up betwijfel ik altijd een beetje maar ook daar slaagt Action af en toe goed in! Zo gebruik ik ieder dag de mineral blush, die zijn zo mooi! Nagellakjes vind ik meestal ook fijn dus ik nam er weer eentje mee toen ik er was. Dit is de kleur Milano green.
 

























De eerste laag is erg matig moet ik zeggen, de tweede laag is al een stuk beter maar alsnog niet echt geweldig. Je wil natuurlijk het kleurtje zoals je hem in het potje ziet zitten.























Het beste en mooiste effect krijg je door een donkere basislak te gebruiken, ik vind een donkergroene er erg mooi bij maar je kan ook prima een zwarte kleur gebruiken, ik neem aan dat je die wel in je collectie hebt zitten.























Op de swatches heb ik 2 lagen gebruikt bij de onderste en de bovenste heb ik een laagje gebruikt maar dan wel met een laag donkere lak eronder.























Dit lakje kost 0,49 euro. Voor dat geld kan je er zeker een paar meenemen! Ik vind ze erg fijn! Zeker met een basis eronder dus. Houd daar wel rekening mee.

Have a glamourous day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten