Totaal aantal pageviews

vrijdag 22 augustus 2014

Catrice Photo Finish Foundation: 010 Sand Beige!☆









+ Mooie verpakking van glas. Dit kan je ook als een minpunt zien want als het valt dan weet je niet zeker of je foundation het overleefd.

+ Perfect voor de gemengde huid, niet een te glimmende finish maar ook zeker niet te mat.

+ Een mooie medium dekking. Niet het 'pancake' effect, maar een hele natuurlijke dekking die wel je onzuiverheden bedekt maar voor de diehard puistjes heb je nog wel een extra concealer nodig! Zoals het naar mijn mening hoort te zijn.

+ Blijft goed zitten en hij vervaagt mooi, niet dat je opeens vlekken krijgt hoe langer de foundation op je gezicht zit. 18 uur gaat de foundation echt niet redden hoor maar hij blijft een redelijke dag zitten.

+ Fijn aan te brengen, gaat heel snel zonder dat je strepen of vlekken krijgt.

+ Handige pompflacon, werkt hygienisch en praktisch. Je kan precies zelf kiezen hoeveel product je eruit wil hebben. Een heel klein beetje kan ook gewoon!

+ Super budget! Een prijsje van 6,59,-

+ De lichtste kleur is niet te roze qua ondertoon. Deze kleur zou dus veel mensen staan met een lichte huidskleur!

+ Voelt fijn aan op de huid, niet te plakkerig.


- De geur vind ik helaas wat minder met het aanbrengen maar als de foundation eenmaal op z'n plek zit heb ik hier echt totaal geen last meer van.

Voor en na foto's:



Ik heb de foto's iets donkerder bewerkt zodat je het effect van de foundation beter kan zien. Wauw, wat een mooi resultaat! Dat kan iedereen toch wel aflezen van de voor en na foto's. 

Op de foto's draag ik echt alleen de foundation, geen poeder, concealer, blush of wat dan ook. Alleen de Catrice Photo Finish Foundation. Voor dat puistje op mijn voorhoofd zou ik eigenlijk nog wel een concealer gebruiken, maar ik vind dit al niet verkeerd hoor!


Have a glamourous day! X Yasmine

2 opmerkingen:

  1. Het resultaat is erg mooi, de kleur matcht ook goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt me zo'n fijne foundation, heb er al zoveel goeds over gehoord en gelezen. Fijne review! X

    BeantwoordenVerwijderen