Totaal aantal pageviews

woensdag 9 juli 2014

Mijn nieuwe Pandora ringen!


Omdat ik geslaagd ben voor mijn mavo-diploma heb ik van mijn ouders twee super mooie pandora ringen gekregen! En om hem helemaal compleet te maken kreeg ik van mijn zus en haar vriend ook nog een pandora ring voor mijn diploma en ook nog een beetje voor mijn 16e verjaardag. Ik vind ze zo mooi en vooral de combinatie ook, kijken jullie mee voor meer foto's?







Dit is de combinatie die ik draag, het zijn dus 3 losse ringen dus je kan ze dragen hoe je het zelf mooi vindt. Apart of samen. Ik vind ze op deze manier het mooiste. De gedraaide boven, de kleine bolletjes in het midden en de zwarte ovaaltjes onderop. Ik vind het zo leuk dat iedere ring anders is, dat geeft een heel speels effect. De bovenste twee heb ik van mijn ouders gehad en de onderste van mijn zus en zwager!

Hier zie je de ringen als je ze eventueel los zou dragen, ook erg leuk!




















Dit is het doosje waar het in zat, ook erg mooi! Zo kan je de ringen handig opbergen als je ze mee moet nemen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat.

De ringen kosten per stuk 39,- die ik heb. Maar de prijzen verschillen per ring. Dat ligt er een beetje aan hoe groot de ring is en dergelijke. Je hebt deze ringen namelijk ook in het goud, dan kom je natuurlijk op duurdere prijzen.

Het is echt de moeite waard om eens te gaan kijken bij pandora, sowieso vind ik dit een leuk sieradenmerk, maar de ringen vind ik wel echt heel mooi! Je kan eindeloos combineren en daar houd ik van.

Have a glamourous day!
X Yasmine

1 opmerking: