Totaal aantal pageviews

zaterdag 4 januari 2014

Every day haarproducten

Nu mijn haar langer is merk ik dat ik toch wel goede verzorging nodig heb wil het er redelijk uitzien. Als ik er echt niks mee doe dan is het echt droog, pluizig en noem het maar op.. Met deze producten verzorg ik dus mijn haar en dat bevalt me gewoon erg goed! Kijk je mee naar welke producten ik gebruik?Een product wat ik al een best wel lange tijd gebruik is de L'Oréal Studio Silk & Gloss heat protector. Deze gebruik ik voordat ik aan de slag ga met een tang of föhn. Dit product werkt ook fijn om mijn haar iets minder pluizig te maken en als ik dan nog warmte erbij gebruik zit mijn haar gewoon top! De finish van mijn gestijlde  haar is ook mooier dan dat ik niks in mijn haar doe, als ik dit gebruik zit het gewoon mooi glad en voelt het ook nog eens zacht en goed aan.


Een haarspray kan niet ontbreken wat ons meiden betreft, toch? Ik ben echt totaal niet kieskeurig hierin en heb dus gewoon een hele simpele goedkope van de Action. Deze werkt geloof ik wel prima, ik vind het best haha! Ik gebruik het ook niet dagelijks en als ik een keer bijvoorbeeld krullen heb vind ik hem wel goed werken.Om mijn haar tussendoor te verzorgen gebruik ik meestal een anti-klit spray. Dit deed ik eigenlijk vroeger al. Het ruikt lekker, je kan gemakkelijk je haar doorkammen (dat kan ik opzich altijd al wel) en ik heb het gevoel dat het mijn haar gewoon even verzorgd. Ik gebruik de Oil & Care anit-klit spray van Andrelon. Deze ruikt erg lekker en ik heb het gevoel dat het mijn haar lekker zacht maakt en verzorgd.Omdat de batiste droogshampoo altijd erg populair bij iedereen was besloot ik hem ook uit te gaan proberen. Ik had nog geen ervaring met droogshampoo dus ik was erg benieuwd. Al met al vind ik hem erg fijn werken, maar ik gebruik hem niet veel. Ik moet wel zeggen dat ik het een erg fijn idee vind dat als mijn haar iets vetter is dat ik dan tegen mezelf kan zeggen; 'ach, ik gebruik wel even een droogshampoo'.


Sinds ik de video van beautygloss heb gekeken van het haar 'preppen' ben ik dit ook uit gaan proberen. Het werkt wel maar op de een of andere manier ben ik erg ontzettend lang mee bezig. Toch merkte ik dat mijn haar wel mooi glansde en lekker aanvoelde. Toen heb ik een paar keer gewoon snel wat mousse in mijn haar gedaan en dan gewoon mijn haar geföhnd. Dit werkte helemaal geweldig! Sinds kort föhn ik dus mijn haar glad en voordat ik dat doe gebruik ik deze haarmousse. Deze komt ook van de action en is van wella. Hij ruikt heel erg lekker en werkt prima voor mij!


Last but not least, mijn kokosvet! In dit aritkel vertel ik hoe en wanneer ik dit gebruik. Eens in de zoveel tijd pep ik mijn haar hier weer lekker mee op, werkt top!


 
 
Dit waren mijn haarproducten die ik vaak tot iedere dag gebruik!
 3 opmerkingen: