Totaal aantal pageviews

zondag 5 januari 2014

How to: Makkelijk glitter nagellak verwijderen

Glitternagellak is prachtig, maar op de een of andere manier weerhoudt het mij om het te dragen. Ik denk dat dat komt omdat het een hels karwei is om het te verwijderen. Watjes die gaan pluizen, een sterke aceton geur omdat je zoveel moet gebruiken en natuurlijk de vermoeidheid omdat je er waarschijnlijk ontzettend lang mee bezig bent. Nu heb ik dus een trucje om echt binnen no-time je nagels weer clean te maken. Misschien kennen jullie dit trucje al wel maar ik wilde het toch even met jullie delen.Wat heb je nodig?

*Wattenschijfjes
*Een schaar
*Nagellakremover (het beste met aceton erin)
*Aluminiumfolie

Welke stappen moet je nemen?Stap 1: Knip de wattenschijfjes in 4 stukjes en de aluminiumfolie in stukjes van ongeveer de helft van je vinger.Stap 2: Doe wat nagellakremover op een stukje van je wattenschijfje, wees hier niet al te zuinig meeStap 3: Leg het stukje wattenschijf op een nagel
Stap 4: Wikkel vervolgens het aluminiumfolie om je vinger (inclusief het watje) heenStap 5: Doe dit met al je nagels

Stap 6: Laat dit ongeveer 5 minuten zittenStap 7: Trek het er in een beweging af. Zoals je ziet is niet alles er meteen vanaf maar dat is heel erg makkelijk weer weg te halen. Dit heeft er trouwens ook een beetje mee te maken dat ik een beetje ongeduldig ben.. haha!Stap 8: Je kan alles nog nareinigen met een wattenschijfje en wat nagellakremover om ervoor te zorgen dat alles er echt vanaf is. (mijn nagels zijn trouwens verkleurd.. Vanaf nu gebruik is standaard een base-coat haha!)

Stap 9: Klaar voor een nieuw lakje! :D

Ik ben zo blij dat ik dit uiteindelijk ontdekt heb! Nu vind ik het niet zo'n probleem meer om glitternagellak te dragen, het is zo mooi en het zou zonde zijn als al jouw mooie glitterlakjes verstoffen in je kast.

1 opmerking: