Totaal aantal pageviews

vrijdag 3 januari 2014

Art by me.

Meestal als ik een ooglook heb gemaakt maak ik daar een aantal foto's van en soms zet ik ze dan bijvoorbeeld op instagram. Dat was hoe het met dit schilderij ook begon. Ik vond het wel een mooie foto en plaatste hem dus inderdaad om instagram. Thuis hadden wij nog een schilderij nodig, maar hier in huis zijn ze nogal kieskeurig haha!

























Mijn moeder maakte een grapje naar mijn vader toe, goh zo'n soort foto zou nog best leuk staan als schilderij hier in huis, waarop mijn vader dus zei dat hij dat nog geen eens zo'n slecht idee vond. Mijn ouders besloten te kijken naar de mogelijkheden om een foto als schilderij te maken, dus eigenlijk gewoon op canvas afdrukken. Eenmaal besteld en nu hangt mijn foto al een tijdje hier aan de muur, toch wel leuk!























De mensen die hier thuis komen vinden het allemaal heel apart, en soms ook erg gaaf! Volgens mij is dit een geval van: you'll love it or you'll hate it. Ik vind het echt heel erg gaaf, maar dat is natuurlijk wel logisch want het is mijn make-uplook en zelf gemaakte foto! De kleur past ook erg goed bij ons interieur dus dat maakt het wel heel erg passend in dit huis. De foto is trouwens gewoon gemaakt met mijn Samsung galaxy s2 wat ik nog een verassend goede kwaliteit vind!

Ik ben benieuwd, wat vinden jullie van dit schilderij?

3 opmerkingen:

  1. Prachtig! :o
    Ps. Er loopt momenteel een winactie op mijn site waar ik een the balm product weggeef. Doe je ook mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel gaaf dat je foto in huis hangt! Ik vind het ook een heel mooie foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk en uniek!

    Liefs Romy

    BeantwoordenVerwijderen