Totaal aantal pageviews

maandag 11 november 2013

DIY: weheartit plaatjes

Hey allemaal!
Vandaag heb ik een leuke simpele DIY voor jullie. Het is heel
makkelijk, maar ik wilde deze tip toch met jullie delen! Ik ben zelf heel erg fan van de site www.weheartit.nl en kan daar ook uren op rond snuffelen.
Een keer besloot ik om wat plaatjes uit te printen en daar iets mee te gaan doen, maarja wat dan? Ik had nog een leuk fotolijstje staan dus ik besloot het leukste plaatje groot uit te printen en ik het lijstje te doen. Ik vond het eindresultaat zo leuk geworden!
Ik heb dit lijstje zelf op een leuk zilver kastje van de Xenos gezet, vond dat wel erg leuk staan samen met het lijstje.

 
 
 
 
 

Verder schilderde ik met zwarte verf een schilderdoek helemaal zwart. Daarop prikte ik met punaises een hele hoop plaatjes! Ze komen trouwens echt allemaal van weheartit! Mijn bord is nog niet helemaal af, ik moet nog een aantal plaatjes erop prikken maar zo krijgen jullie toch een goed beeld ervan! De hartjes die ik op het bord heb hangen komen van de action, die zijn volgens mij niet meer te koop maar je kunt er nog veel meer op doen!
Hopelijk hebben jullie iets aan deze tip gehad! Je kan natuurlijk meer plaatjes uitprinten en daar andere dingen meedoen, bijvoorbeeld in je agenda plakken of iets! Veel plezier met maken!

Have a glamourous day!

~Yasmine


4 opmerkingen:

 1. Ik heb dit ook een keer gedaan! Je maakt je kamer meteen een stuk vrolijker met die mooie plaatjes op zo'n bord :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa precies! Ik vind het ook leuk om er af en toe even naar te kijken :)

   Verwijderen
 2. Super leuk idee! Wordt alleen de kwaliteit niet slecht als je het uitprint? Omdat die plaatjes op Weheartit niet altijd super hoge kwaliteit zijn!?

  XX!

  http://queenofjetlags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf vind ik dat wel meevallen, kan misschien ook aan je printer liggen hoe ze worden uigeprint. Wel had ik een paar plaatjes die te donker uit waren geslagen, maar uit eindelijk heb ik gewoon de leukste/beste gebruikt! Je hebt trouwens echt een geweldige blog! Heb je gevolgd ;)

  BeantwoordenVerwijderen