Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 november 2013

L'oreal color infaillible oogschaduws

 
Soms zijn er wel eens bepaalde producten die je altijd al wilde hebben, maar ze nooit echt kocht. Dat had ik met de l'oreal color infaillible oogschaduws, steeds als ik ze swatchte in de winkel vond ik ze prachtig maar om daar nou 12.49 voor te betalen vond ik altijd een beetje te gek. Toen er een keer een 1+1 actie bij het kruidvat was kon ik het niet laten om ze te laten liggen en nam ik er twee mee.
 
 


 
 Ik kocht: 002 Hourglass Beige en 004 Forever Pink.
 
De oogschaduw zitten een beetje tussen cream en poeder oogschaduw in, de structuur is heel apart. Om er te voor zorgen dat niet heel het potje onder het product komt te zitten is het mooi afgesloten met een zwart plasticje over de oogschaduws heen die makkelijk eraf te halen is.
 
 
 
 
 
De ze kleuren vond ik allebei zo mooi! Eigenlijk zijn alle oogschaduws in het assortiment prachtig maar deze twee sprongen er voor mij wel uit. Een mooie champagne kleur met een super mooie glans, en een oud roze kleur met ook een mooie aparte glans.
 
 
 
 
De swatches zijn prachtig, maar zodra je ze op je oog wil aanbrengen zie je er eigenlijk vrij weinig van.. Op de een of andere manier krijg ik bijna geen product op mijn kwast en ik heb al mijn kwasten geprobeerd! Als ik ze met mijn vinger aanbreng moet ik zeggen dat het al wel een stuk beter wordt, maar alsnog vind ik ze niet prettig in gebruik. Als ik er echt een mooie look mee wil maken ben ik een stuk langer mee bezig dan met een andere oogschaduw.
 
 
 
 
 
 
Ik moet zeggen dat ik de oogschaduws alsnog mooi vind, maar ik gebruik ze niet vaak.. Voor een prijs van 12.49 per stuk moet je je afvragen of je dat er wel aan uit wilt geven. Als je het geen probleem vind om lang met je ooglook bezig te zijn dan kan je er waarschijnlijk wel mee werken (of nat aanbrengen of per laagje opbouwen.)
 
Heb je ook wel eens iets gekocht waarvan je geweldige verwachtingen had en wat uiteindelijk toch een beetje tegenviel?
 
Have a glamourous day!
 
~Yasmine

3 opmerkingen:

  1. De kleuren en swatches zien er heel erg mooi uit! Jammer dat het niet zo overkomt op je ooglid. Misschien als je het nat aanbrengt dat het dan wat beter afgeeft?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan is het inderdaad al beter, maar ik ben daar een beetje te lui voor ;) hihi

      Verwijderen