Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 november 2013

Wenkbrauwen bijtekenenIn beautyland kan het eigenlijk niet onbreken om je wenkbrauwen in te kleuren. Altijd dacht ik; 'wat heeft dat nou weer voor zin?'. Zou het vorm geven aan mijn gezicht? Ik had eigenlijk geen zin in nog een make-up product in mijn vaste routine. Toen ik eenmaal de wenkbrauwpoeder van Essence uitprobeerde kon ik niet meer zonder. Ja ook ik vind dit nu een belangrijke stap in mijn routine! Kijk je verder naar het verschil bij mij?Ik gebruik dus de poeder van Essence en om mijn wenkbrauwen de hele dag mooi te houden gebruik ik een Hema wenkbrauwgel, de transparante. Persoonlijk vind ik de gel van Hema het fijnste van alle budget merken.

Bij de poeder wordt ook een kwastje bijgeleverd, die is prima om het een keertje uit te proberen op je wenkbrauwen maar daar blijft het ook bij vind ik. Als je een echte goede kwast hiervoor gebruikt zal je merken dat het effect al een stuk beter is en natuurlijker lijkt. Ook komt er veel meer pigment op de wenkbrauwen.

Verder gebruik ik nog een wenkbrauwborsteltje gewoon om de wenkbrauwen even wat zachter te krijgen nadat ik de poeder heb gebruikt, anders staat het al gauw 'hard'.

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder iets erop. Totally natural.

Hier heb ik alleen de linkerwenkbrauw ingevuld, zodat jullie goed het verschil kunnen zien. De kleur is iets warmer dan mijn eigen wenkbrauwkleur maar ik vind dit persoonlijk heel mooi staan bij mijn haarkleur.
En dit is dan het eindresultaat als ik allebei de wenkbrauwen heb ingevuld en uitgeborsteld.

Zien jullie ook het grote verschil? Ook ik ben om en ik kan deze stap niet meer wegdenken! Het geeft zo'n mooier effect. Mijn gezicht lijkt veel meer te spreken.


 
Gebruiken jullie iets voor je wenkbrauwen? Wat is jouw voorkeur, wenkbrauwpoeder of toch liever potlood?

Have a glamourous day!

~Yasmine

6 opmerkingen: