Totaal aantal pageviews

donderdag 21 november 2013

Review: Essence my skin, soft cleansing gel
Hee allemaal! Vandaag heb ik een hele positieve review voor jullie! Aangezien ik de essence my skin soft cleansing gel al een hele lange tijd gebruik besloot ik dit product aan te raden aan jullie! Inmiddels kan je wel begrijpen dat ik hier erg tevreden over ben, maar wil je weten wat dit product zo goed maakt? Lees dan verder!
Wat is precies een cleansing gel? Dat is een soort gel dat je make-up verwijderd en je huid heel goed schoonmaakt. Je hoeft niet per se make-up op te hebben wil je dit product gebruiken. Je huid wordt automatisch vies van buiten en andere dingen. Het is heel goed om een reiniging voor je huid te gebruiken, dat is heel belangrijk en de eerste stap voor een mooie en gezonde huid!

Voordat ik doorhad dat de essence cleanser het product was dat mijn huid verbeterde moest ik eerst heel lang bekijken of dat echt zo was. Normaal gesproken haal ik mijn make-up eraf in de douche s'avonds, maar soms sla ik die stap wel eens over en dan haal ik het er gewoon daarna af met een reinigingsmelk/lotion. Hoe vaker ik de essence cleanser niet gebruikte, hoe meer onzuiver en vervelend mijn huid was. Om het echt zeker te weten heb ik de cleanser een week niet gebruikt, en ja hoor.. Een onzuivere huid. Toen ik het weer oppakte met het gebruiken van dit product knapte mijn huid met de dag meer op!De cleanser ruikt ontzettend fris en lekker! Wat mij betreft is de geur van een product (vooral voor het gezicht) heel erg belangrijk. Je smeert het ten slotte wel op je gezicht. Het fijnst vind ik een frisse geur en dat heeft deze cleanser van essence ook! Het zou officieel moeten ruiken naar limoen en komkommer, daar kan ik me wel iets van voorstellen, al hoewel ik toch wel vooral komkommer ruik.Zoals je hoort, dit is voor mij een topproduct! Nu moet ik eerlijk zeggen dat dit de eerste cleansing gel is die ik probeer, het kan natuurlijk ook dat mijn huid opknapt van iedere gel. Maar voorlopig blijf ik bij deze omdat hij voor mijn huid perfect werkt, budget is, makkelijk te verkrijgen is (kruidvat bijvoorbeeld) en ontzettend lekker ruikt! Ik zou zeggen probeer deze als je nog een fijne budget cleansing gel zoekt. Voor de prijs van 2,- kan je het ook niet laten!

~Have a glamourous day!
Yasmine.

2 opmerkingen: