Totaal aantal pageviews

woensdag 27 november 2013

Primark statement necklace.


Hee allemaal! Ik heb iets nieuws ondekt namelijk; statement kettingen. Het is eigenlijk al een hele tijd in maar ik ben meestal een beetje laat met trends.. Haha. Mijn favoriete statement ketting is van de Primark. Kijken jullie mee naar mijn favoriet?

 
De statement kettingen hebben allemaal wel een redelijk hoge prijs waardoor primark eigenlijk nog aantrekkelijker is, haha. Deze kostte namelijk maar 5,-. Normaal is zo'n ketting al rond de 15,-. Just love primark.
 


 
 
 
Ik heb een gouden kleur genomen met een soort kettinkjes erop, dit vind ik zelf echt een super mooi effect geven! Ik deze kleine details zit ook zwart verwerkt wat ik heel prettig vind, zwart is toch wel een kleur dat je bij heel veel kunt dragen. Bijvoorbeeld met een zwart blousje kan deze heel leuk staan. Zo kan je een simpele outfit helemaal op vrolijken!

Ik had niet verwacht dat ik de statement ketting met zoveel kon combineren, ik dacht ik neem hem gewoon mee en dan zien we wel hoevaak ik hem draag. Maar ik moet dus zeggen dat ik hem echt regelmatig om heb!
 
 
Ik ben dus super blij met deze ketting en ik wil er zeker nog wel meer bij!

Dragen jullie wel eens statement kettingen of is het niet zo aan jou besteed?

Have a glamourus day!

~Yasmine

3 opmerkingen:

  1. Hij is leuk! Zelf wilde ik hem ook kopen, maar kan hem nu nergens meer vinden :(.
    Ik volg je nu op Bloglovin
    Liefs Noelle

    BeantwoordenVerwijderen