Totaal aantal pageviews

zaterdag 8 maart 2014

Lovely hairstyles.


Zoals jullie misschien wel weten is mijn vriendin Famke ontzettend goed met haarstijlen. Jullie hebben haar als het goed is ook al eerder voorbij zien komen op mijn site. Soms maakt ze weer wat nieuwe dingen die ze heeft gezien op internet, in dit artikel laat ik 2 haarstijlen zien die ze deze keer bij me maakte.

Famke had wat plaatjes uitgeprint van internet met haarstijlen die ze wilde maken, we bekeken ze nog even goed en toen ging ze aan de slag. Ze maakte deze haarstijl na:Het begin is echt gewoon perfect gelukt maar aangezien het toch moeilijker was dan verwacht heeft ze het gewoon geeindigd in een normale vlecht met nog een leuke twist onderaan.
Ik vind het toch erg leuk geworden! En wie weet met wat oefenen dat ze echt dit na kan maken hoe het precies op het plaatje staat!De volgende haarstijl was een soort haarband vanaf de achterkant, ik kan het denk ik beter een haarkrans noemen denk ik. Goh, wat is dit moeilijk om uit te leggen, zeker als je er bijna geen verstand van hebt haha! Deze haarstijl is ontzettend romantisch en echt heel schattig! Deze zou ik ook echt geweldig vinden om naar school te dragen of dergelijke.De krullen zijn gemaakt met de babyliss curl secret. We hadden hiervoor al eerder krullen gemaakt met de curl secret in mijn haar. In het begin vond ik het echt dood en dood eng, zeker na het schokkende filmpje van Teske.. Maar omdat we dus al eerder krullen met dit aparte ding hadden gemaakt viel het deze keer zeker mee!


Het is gewoon een hele andere manier van krullen en in het begin dus zeker even wennen. Als je eenmaal je haar hiermee gedaan hebt dan heb je echt geweldige krullen!Het was weer een super gezellig middagje met Famke! Ik hoop dat jullie ook wat inspiratie uit dit artikel hebben gehaald om ook aan de gang te gaan met leuke kapsels, misschien ook leuk om samen met een vriendin te gaan oefenen!?

Have a glamourous day!

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een prachtige kapsels heeft je vriend gemaakt. En je haar is echt super mooi:)

    BeantwoordenVerwijderen