Totaal aantal pageviews

woensdag 12 maart 2014

Nieuw leren jasje + sjaal: Vero Moda!Wat een geweldig weertje is het toch de laatste tijd.. Mijn kledingkast was hier al aardig op voorbereid, alleen er ontbreekte nog een jasje eigenlijk. Ik had er al wel een paar maar ik wilde graag een neutrale kleur die ik overal bij kon dragen. De eerste winkel waar ik inliep en het eerste jasje wat ik daar tegenkwam dat was meteen een 'ja ik neem jou mee naar huis' gevoel. Kijk verder voor wat leuke foto's!
Taupe vind ik sowieso altijd een leuke kleur, voor ieder seizoen. Het past ook lekker overal bij dus ik vond dat al een pluspunt. Verder vond ik het model ook heel mooi, het is iets korter dan normaal maar dat vind ik juist wel leuk als het wat beter weer is!

Deze sjaal had ik al een keertje gezien bij Vero Moda maar ik vond hem iets te prijzig, dan koop ik liever een sjaal bij de Primark. Nu ik dit jasje wilde kopen dacht ik, he die sjaal staat perfect bij dit jasje! De prijs maakte me nu eigenlijk niet meer uit.De sjaal was 12.95 en het jasje 34.95 dus totaal een perfecte combi voor 47.90 :)Wat vinden jullie van mijn nieuwe zomer aanwinst?

Have a glamourous day!

2 opmerkingen:

  1. Leuk jasje! Ik ben ook gek op leren jasjes en bikerjackets, ik heb er veel te veel haha:D

    x Isabella (van Just Stuff I Like)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die sjaal echt heel mooi! Leuke kleuren combi :)

    BeantwoordenVerwijderen