Totaal aantal pageviews

maandag 10 maart 2014

Rituals foaming douchegel: Yogi Flow

Sommige producten zijn erg populair bij de beautybloggers, zo heb ik de rituals foaming douchegels vaak voorbij zien komen. Zelf heb ik er nu ook een, namelijk de: Yogi Flow. Is dit echt zo'n geweldig product?Het allereerste pluspunt wat ik eigenlijk meteen ook de belangrijkste vind dat is de geur! Wow, wat is deze lekker zeg! Absoluut een aanrader! Heerlijk zoet! Als je deze gebruikt hebt en je stapt uit de douche dan ruik je toch ook echt de geur nog wel even na, wat ik echt heel fijn vind!
Zodra je de knop indrukt komt er eigenlijk eerst een gel uit dat langzaam veranderd in een schuim. Dit zou dus ook een ideaal product zijn om mee op reis te nemen omdat je dit eigenlijk op je lichaam kan aanbrengen zonder dat je per se een douchepuff nodig hebt om de douchegel flink te gaan laten schuimen.Wat ik ook heel lekker vind is hoe de douchegel mijn huid voedt, alles voelt ontzettend zacht aan wanneer ik deze gebruikt heb! Ik zo blij met dit product, het werkt ontzettend fijn!


De verpakking werkt ook nog eens heel erg praktisch, je hoeft niks open te maken! Je drukt gewoon een keer op de knop en het product komt er met een prima hoeveelheid uit.

Het enige wat ik niet hoop is dat deze snel opgaat, ik had er namelijk eentje van de action en die wat op de een of andere manier zo op bij mij. Dat kan ik alleen helaas nog niet aan jullie vertellen omdat ik hem nog niet heb opgemaakt..

De prijs is 8,- en is te koop bij Rituals filialen en in de V&D counters. Je kunt hem ook online bestellen op https://eu.rituals.com/nl-nl/cart
 
Have a glamourous day!

4 opmerkingen:

  1. Deze heb ik zelf ook + de bodybutter! Vind hem echt super fijn, heerlijke zoete/zomerse geur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Deze schuimproducten van de Rituals vind ik altijd zo fijn :) Liefs, Felicia

    BeantwoordenVerwijderen