Totaal aantal pageviews

zondag 24 november 2013

Shoplog; Kruidvat, Etos, Action, Big Bazar, Dirx

Hee allemaal! Vandaag een shoplog! Ik heb hele leuke spulletjes gekocht, vooral beauty gerelateerd. Ik ben onder andere bij de; kruidvat, etos, big bazar, action en dirx geweest. Zijn jullie benieuwd? Kijk mee!

























Allereerst ging ik naar Action, ik wilde een aantal makeupjes van MAX uitproberen omdat ik daar de laatste tijd goede dingen over hoor!

























Ik kocht een mineral blush in een mooie roze/peach kleur. Verder nog een lakje omdat die heel goedkoop zijn en omdat ik over de meeste lakjes van action wel erg te spreken ben! Ik nam ook een hele mooie oogschaduw mee die een beetje mosgroen/bruinachtig is. De nagelstickers die me geweldig leken voor de feestdagen kon ik ook niet laten liggen. Over al deze producten komt nog een review online!


Bij de kruidvat kocht ik een leuk lakje van Essence en een stift eyeliner omdat ik daar nog geen een van had en was toch wel erg benieuwd geworden hoe dat werkte.


























Bij Etos werd ik verliefd op deze geweldige blush en toen ik hem swatchte was ik eruit. Ik kocht hem gewoon!



Ook wilde ik heel graag de babylips uitproberen omdat dat natuurlijk een hele beautyhype is. Ik vraag me dan altijd af of mensen niet een klein beetje overdrijven en omdat de babylips maar een klein prijsje hebben, nam ik deze ook mee.




Bij big bazar vind ik het altijd heel erg leuk om rond te kijken en lekkere rommel dingetjes te kopen. Toevallig was ik nog op zoek naar glitter XMAS letters voor op mijn kamer en die hadden ze daar! Ik twijfelde geen seconde en nam deze mee. Opweg naar de kassa kijk ik altijd nog even of ze nog leuke make-up verkopen. Tot mijn grote verbazing verkochtte ze OPI lakjes!! Helaas alleen maar Crack lakken. Toch kon ik het niet laten om een mooi kleurtje uit te kiezen, aangezien ze maar 3,- kosten. Ook een tip voor jullie dus!




Dit waren mijn aankoopjes! Hopelijk vonden jullie dit leuk om te lezen! En laat vooral achter wat jouw laatste aankoopjes waren, vind ik erg leuk om te lezen!
Have a glamourous day!

~Yasmine

7 opmerkingen:

  1. je hebt leuke dingen gekocht! het nagellakje van Essence is mooi =)
    x robin (http://kissokill.net)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen geshopt! Ik moet ook weer eens naar de action voor beautydingen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. Als het goed is komt daar nog een review van online ;) hihi!

      Verwijderen