Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 december 2013

Christmas nails! Hema nagellak: 22

Nail-art is en blijft gewoon heel erg gaaf! Zeker met de feestdagen en bijzondere dagen is het leuk om iets speciaals met je nagels te doen. Helaas is het bekend dat heel veel meiden totaal niks kunnen met nail-art. Ik ben er daar een van haha! Toch kan het met kerst niet ontbreken om leuke nagels te hebben. Daarom ga ik altijd opzoek naar leuke lakjes en combinaties. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete combi voor de feestdagen! Budget en simpel, wat wil je nog meer? :)Dit leuke feestelijke lakje in nr 22 vond ik bij de Hema. Glitter nagellak doet het altijd goed! Ze hadden twee kleuren, een zilveren en een iets gouderen kleur. Aangezien ik een dit jaar alles zilver wilde hebben besloot ik dus ook voor de zilveren te gaan! De gouden zou ik normaal sneller hebben gekozen maar deze is ook echt prachtig! Glitter nagellak heeft bij mij eigenlijk 1 hele grote eis. Er moeten veel glitters vanaf komen!! Ik was erg benieuwd of dat bij deze Hema lak ook zou gaan lukken. En jahoooor! WAUW.

Op de foto's heb ik maar 1 laagje glitter gebruikt! Ik houd er nou eenmaal van dat alles lekker snel klaar is dus ik had geen zin om nog een laagje aan te brengen.
De onderste foto heb ik met flitser gemaakt en ook dat effect is mooi! Wat een geweldige dekking he? Ik heb er een zwarte kleur onder gebruikt om het extra feestelijk te maken, maar je kunt natuurlijk ieder lakje gebruiken die jij mooi vindt. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om alleen de glitters te gebruiken, maar voor een goede dekking heb je dan denk ik wel meerdere lagen nodig!

Deze lak kost: 2.79 wat ook nog eens geen geld is! :D


Have a glamourous day!
~Yasmine

Follow: Instagram & Bloglovin

2 opmerkingen: