Totaal aantal pageviews

maandag 16 december 2013

Shoplog Primark!

Jahoor.. Ik ben weer bij de Primark geweest. Dit keer om alleen voor schoenen en sieraden te gaan en daar heb ik me ook redelijk aan gehouden vind ik. Kijken jullie mee naar mijn Primark goodies?
Donderdag heb ik een kerstgala dus daar wilde ik nog hakken en accessoires voor kopen. Ik had al een topje en een rokje. Schoenen kon ik maar niet vinden dus Primark was mijn laatste hoop en gelukkig ben ik dan ook geslaagd!

Ik besloot om voor hakken te gaan waar ik redelijk op kon lopen, deze zijn dicht dus je slipt er niet uit als het ware. Ze zijn suède achtig en hebben een plateau. Voor hoe ver ik er tot nu toe op heb gelopen is het wel te doen. Hakken blijven niet echt mijn favoriet maarja wie mooi wil zijn?....

Ik kocht ook nog wat sieraden, de zwarte oorbellen ga ik ook echt dragen op mijn kerstgala en de rest vond ik gewoon leuk haha. De gouden ketting nam ik mee voor een vriendin, is ook erg leuk!
Die warme cosy socks had ik nog nodig, die ik nu had waren versleten. De borstel van Primark ziet er altijd super fijn uit en dit keer nam ik hem mee, hij is inderdaad heel erg fijn! Hij lijkt me ook handig om je haar plat mee te föhnen.

Dit waren alweer mijn aankoopjes! Wat houd ik toch van Primark <3

Heb jij ook een kerstgala en al een jurkje gescoord?  

Have a glamourous day!
~Yasmine

4 opmerkingen: