Totaal aantal pageviews

dinsdag 10 december 2013

Dingen waar ik naar uit kijk.

Er zijn genoeg leuke dingen die ik binnenkort ga meemaken. De leukste dingen deel ik vandaag met jullie! :)


*kerst: Hier kijk ik eigenlijk ieder jaar naar uit. Ik ga met mijn familie naar een huisje in zeeland, heerlijk ontspannen met zijn alle en natuurlijk heel veel gezelligheid!


*mijn mavo diploma: Dit gaat hopelijk heel snel gebeuren, over een paar maandjes is mijn examen en hoop ik ook echt te slagen! Op dit moment is dat mijn grootste doel.*nieuwe opleiding beginnen: Nadat ik geslaagd ben en een heerlijk lange vakantie achter de rug heb ga ik hopelijk beginnen aan een nieuwe opleiding, schoonheidsspecialiste. Ik denk dat dit echt een opleiding voor mij is en dat ik het daar erg leuk ga hebben!
 


*naar Parijs: Met school gaan we als uitje naar Parijs, daar heb ik zoveel zin in! We gaan 1 hele dag rond touren door de stad om de highlights van Parijs te zien en we gaan een hele dag naar Disney! Aaaah leuk!


*Londen: Als ik slaag dit jaar dan mag ik een stad uitkiezen waar ik naartoe ga met mijn ouders. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ik denk toch dat ik voor Londen ga aangezien ik daar hele leuke verhalen van hoor!

*macbook/imac: Ik vind computers van apple geweldig! Als ik genoeg geld heb dan ga ik er ook waarschijnlijk eentje kopen. Alleen moet ik even kijken of ik voor een laptop of computer wil gaan..

 *nieuwe kamer: In Januari gaan we beginnen aan mijn nieuwe kamer, dit bekend een nieuwe kast, bed, laminaat en accesoires. Ik kijk al heel lang uit naar een tweepersoonsbed en die ga ik dus ook krijgen! :)
*sweet sixteen: Mijn goede vriendin Famke wordt eind december 16 en aangezien we tot nu toe iedere verjaardag samen hebben meegemaakt is dit wel een hele speciale! 


Als ik dit zo op een rijtje zie dan kan ik niet meer wachten! De komende tijd gaat dus heel leuk worden, ik kijk er helemaal naar uit!

Waar kijk jij naar uit op dit moment?

Have a glamourous day!

~Yasmine

* Alle plaatjes komen van weheartit.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten