Totaal aantal pageviews

maandag 30 december 2013

Review Essence lipstick: 07 natural beauty

Lipsticks zijn mooi en eigenlijk zou ik ze veel vaker moeten dragen. Omdat ik niet vaak lipstick koop en draag besloot ik eens om een mooie uit te gaan zoeken bij de Kruidvat. Essence vind ik over het algemeen het fijnste merk om dingen van uit te proberen. Als je iets dan helemaal niks vindt dan heeft het je niet veel geld gekost. Daarom was ik ook nu weer op het Essence schap af gelopen. De nieuwe lipstick lijn sprak mij heel erg aan en had daar al een aantal fijne reviews van gelezen. Ik nam er daar dus eentje van mee. Is het een fijne lipstick?

De kleurtjes van Essence vond ik allemaal heel erg mooi, ik kon dus ook moeilijk kiezen. Een koraal, rode of een my lips but better kleur? Na goed te hebben nagedacht ben ik voor de my lips but better kleur gegaan. Dat was het meest veilige haha!Het eerste pluspunt van deze lipstick vind ik de verpakking! Verpakkingen zijn niet heel belangrijk maar toch koop ik niet vaak producten die er heel lelijk uitzien. Zo vind ik bijvoorbeeld die 1,- lipsticks van Essence best wel tegenvallen. Gelukkig hebben ze nu vele mooiere hulzen, aan de bovenkant is een E van essence gemaakt. Ze werken ook nog eens erg praktisch en zien er strak uit.Ook een leuk detail is dat je een streepje van de kleur ziet, zo kan je als je meerdere lipsticks hebt niet in de war raken en heb je altijd de goede kleur te pakken!De lipstick zelf heeft weer dezelfde E erin als in de huls. Zeker een leuk detail wat je eigenlijk niet zou moeten verwachten van zo'n budget merk!

Dan het product zelf, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Wat mij al meteen opviel is dat de geur prima was, ik ben daar namelijk echt een zeikerd in. De geur moet goed te doen zijn anders smeer ik het niet op mijn lippen. Een hele lichte vanille geur is wat ik ruik, heel erg neutraal en niet overheersend. Ze glijden ook echt over je lippen heen, heel erg creamy dus.Zoals je op de swatches kan zien, goed pigment en een heerlijk romige structuur. Wat ik ook zo fijn vind is dat je de kleur heel erg goed op kunt bouwen, zo kan je als je geen zin hebt in een heftige kleur gewoon een klein beetje op je lippen deppen en dan heb je een heel mooi subtiel resultaat!
Hier zie je het effect van de lipstick op mijn lippen in een before and after. Zoals je ziet net een beetje mooier! Echt een goede neutrale kleur voor mij!

Al met al ben ik dus super tevreden over deze lipstick! Als dit niet jouw kleur is, hoef je je geen zorgen te maken er zijn namelijk genoeg mooie kleuren! Voor ieder wat wils.

De prijs is 2.39 wat dus heel erg goed te doen is!
Have a glamourous day!

4 opmerkingen:

 1. Hij staat je mooi, heel natuurlijk! Zelf heb ik 'm trouwens ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, staat je heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf ook en ben er erg tevreden over. Hij staat je trouwens erg mooi!
  x

  BeantwoordenVerwijderen