Totaal aantal pageviews

dinsdag 3 december 2013

Lekkere budget lippenbalsems!




Iedereen zal wel merken dat het echt heel koud aan het worden is! We gaan al een beetje richting de echte koude winter. Daarom is het heel belangrijk om je lippen goed te verzorgen en in te smeren! Ik laat jullie mijn fijnste tips zien.



Ik heb zelf niet heel veel lippenbalsems maar deze die jullie nu zien gebruik ik echt heel regelmatig!






















Lippenbalsems komen vaak in een potje of een stick, persoonlijk vind ik de stick iets fijner maar potjes gebruikt iedereen denk ik wel! Favoriet van mij zijn: H&M vanilla ginger, deze ruikt zoooo lekker naar vanille, echt een feestje om je lippen mee in te smeren.






















Ook de meest simpele vaseline gebruikt ik graag, niet heel geweldig maar wel lekker basic om te gebruiken. Heeft verder ook geen geur. Dit kent en gebruikt denk ik bijna iedereen.






















Sticks vind ik super handig om mee te nemen! Werkt prettig, snel en is hygienisch in gebruik. Ik gebruik graag: coconut lip balm, die kan je vinden bij winkels zoals action en big bazar. Voed mijn lippen super goed en maakt ze echt zacht!






















Maybelline babylips, hier heb ik al een review over geschreven, klik hier voor meer informatie over de babylips.






















Burt's bees is ook erg populair, maar ook ik vind het een top lippenbalsem! De geur van deze vind ik iets minder maar alsnog vind ik het het waard om dit op mijn lippen te smeren. Hij geeft ook een licht kleurtje af, dat kan leuk zijn.

Naast regelmatig mijn lippen in te smeren gebruik ik soms ook wel eens een lipscrub, heel simpel; een beetje suiker met wat honing mengen en op je lippen aanbrengen. Werkt prima! Als ik heel erg haast heb ga ik ook wel eens met een tandenborstel over mijn lippen, werkt ook en is heel erg snel.

Dit was eigenlijk alweer wat ik voor verzorging gebruik! Niet heel veel en lekker budget! Ik vind het persoonlijk ook niet nodig om veel geld te investeren in een lippenbalsem. Ze gaan snel op en de budget varianten werken ook top, zoals deze!

Wat gebruik jij om je lippen zacht te houden in de winter?

Have a glamourous day!

~Yasmine

4 opmerkingen:

  1. Zelf heb ik best veel lippenbalsems, heel veel zelfs eigenlijk haha. Alleen de Baby Lips heb ik nog niet, ben ik wel erg benieuwd naar.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die van de Action zijn ook eg fijn! Het zijn van die uitdraaibare sticks (dus geen potjes) die per 2 verpakt zitten, van Max & More. Er zit onder andere vitamine E en bijenwas in, het maakt mijn lippen ontzettend zacht en voedt ze goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die gebruikt mijn moeder ook altijd, misschien moet ik hem maar even van dr lenen ;) hihi!

      Verwijderen