Totaal aantal pageviews

zondag 1 december 2013

Review: Essence eyelinerpen




Ik was altijd al benieuwd naar een eyeliner pen, dus besloot om er eentje uit te gaan proberen. Als ik niet zeker weet of ik een product fijn vind, dan loop ik al heel snel op het Essence schap af omdat het gewoon lekker goedkoop is! Ik koos uiteindelijk voor de extra longlasting eyelinerpen van Essence dus. Bevalt die goed? Kijk vooral verder om daar achter te komen!



De verpakking van de eyeliner pen vind ik gewoon prima, niet veel bijzonders. Essence had 4 liners in het schap en tussen die liners merkte ik vrij weinig verschil. Uiteindelijk kocht ik maar degene met het meest simpele kwastje.























Wat mij als eerste opviel is dat de eyeliner pennen niet zo heel erg nat zijn, wat mij betreft een groot pluspunt is! Dat lijkt er dan op dat ze minder gaan vlekken en makkelijker aan te brengen zijn. Het enige wat ik me wel afvroeg als de pennen niet zo nat zijn, zijn ze dan wel zwart genoeg?























Ik denk dat als je de swatch foto ziet dat ik al niks meer hoef te zeggen. Ze zijn mega zwart! Wauw. Wat ik ook fijn vind is dat je een redelijk dunne en een wat dikkere lijn kunt trekken, zo kan je iedere dag voor een andere look gaan!
























Tot zover ben ik heel erg enthousiast, nu het aanbrengen op mijn ogen nog.. Dat is wel echt even wennen zeg! Ik moet zeggen dat het redelijk makkelijk gaat maar het zoveel anders dan een eyeliner met een echt kwastje of sponsje.



Op deze foto's heb ik de eyeliner voor het eerst gebruikt, opzich niet verkeerd toch? Het meest fijne aan deze eyeliner pen vind ik dat je een goede wing kan maken, zowel een subtiele als een iets opvallendere.












































Ik ben helemaal fan van de eyelinerpen! Deze van Essence raad ik ook zeker aan!

Wat voor eyeliner gebruiken jullie het liefst?

Have a glamourous day!

~Yasmine

2 opmerkingen: